Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Belgegeçer :
WEB https://tcal.meb.k12.tr
Adres : Osmangazi Mahallesi. Turgut Özal Caddesi. No 32 Turhal/TOKAT
VİZYON : Kurumumuzun geçmişten aldığı güçle, gençlerimizin düşlerinin buluştuğu bir okul oluşturmak.
MİSYON : Biz; çağdaş eğitim anlayışı içerisinde teknolojik gelişmelerden faydalanmasını bilen, toplumsal değerleriyle uyumlu, yüksek öğrenim bilincine ve başarı düzeyine ulaşmayı hedefleyen, çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen, paylaşmayı bilen, özverili, hoşgörü kültürünü benimsemiş, özgüveni yüksek, kendisiyle barışık, ahlaki olgunluğa erişmiş bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Okulumuzun Başarıları Hakkında Ayrıntılı Bilgiye Başarılarımız Bölümünden Ulaşabilirsiniz.

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 08:15-16:05
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce-Almanca
Isınma : Kalorifer(Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 40 -0
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2021 Erasmus+ Tekli Çağrısında sunulan 2021-1-TR01-KA220-SCH-000020183 numaralı "Dijital İçerik Üretmede Atölye Becerileri" isimli Avrupa Birliği Erasmus+ Projemiz kabul edilmiştir.